Yogalærere

Iyengar yoga

i Follo

-kvalitet og yogaglede


Gwyneth  Slade begynte å praktisere yoga I 1996 og med Iyengar yoga i 1999 i Canada og hun har vært dedikert til Iyengar yoga siden da. Hun fullførte 3-årig Iyengar yoga lærer utdanning i Singapore og fikk sin internasjonale sertifisering i 2011.

Gwyneth setter stor pris på sinnsroen som yoga tilfører hennes liv og hun verdsetter spesielt de detaljerte instruksjonene og fokuset på alignment fra Iyengar metoden.

Gwyneth er opprinnelig fra Canada og hun har bodd i Chile, Tyskland, USA, Singapore og Norway og har vært så heldig å studere yoga i disse landene med senior Iyengar yogalærere. Hun har deltatt på utallinge Iyengar workshop, inkludert undervisning fra BKS and Geeta Iyengar og Abhijata Sridhar. Hun har hatt opphold ved Iyengar yoga Institute in Pune, India og har erfaring fra undervisning i Iyengar yoga i Stavanger og Singapore.  Gwyneth deltar ukentlig på yoga klasser i Oslo med Janna Brattli og forsetter sine studier med Ingrid Engstrom i Sverigje å jobber med videreutdanning som Junior 1 lærer. Hun også deltar jevnlig på fordypingskurs med internasjonale seniorlærere innen Iyengar tradisjonen.

Gwyneth har mastergrad i Science in Speech Language Pathology og ESL lærer sertifikat.


Charlotte Bless har hatt personlig glede av meditasjon og yoga i hele sitt voksne liv. Etter å ha erfart flere typer yoga falt hun fullstendig for dybden og den unike opplevelsen av tilstedeværen i Iyengar yoga. Charlotte er opptatt av å formidle hvordan dybden og fokuset på detaljene fører til økt kroppsbevissthet under yogaøkten og den gode yogafølelsen etter yogatimen. Hun ønsker at du som yogaelev får oppleve hvordan yogapraksisen innvirker livskvalitet, i tillegg til at du erfarer mestring og progresjon i din yogapraksis. Charlotte har undervist i yoga i Follo siden 2008. Den 3-årige Iyengaryoga-lærer utdanningen ble gjennomført ved Gøteborg Yogacentrum hos Leela Greta Hansen. Hun oppnådde internasjonal sertifisering som Iyengar yogalærer i 2010.

Hun studerer jevnlig med seniorlærere innen Iyengar tradisjonen for å videreutvikle seg som praktiserende og yogalærer og har gått til undervisning hos Faeq Biria, Inga Grevstov, Jayne Orton, Glenn Ceresoli, Carolyn Belko, Gloria Goldberg, Stefanie Quirk og Ingrid Engstøm . Året 2017/18 hadde hun et opphold i California  på ett år for å fordype seg innen yoga og vie tid til masse egenpraksis. Hun er under videre utdanning som Juniorlærer hos Carolyn Belko og Ingrid Engstrøm.

Charlotte er utdannet som sykepleier, med hovedfag i Ernæring, helse og miljø og jobber med helseveiledning for mennesker som ønsker å endre levevaner. Hun har lang erfaring som kursleder i kurs for mestring av psykisk helse, kosthold/ernæring og andre kurs innen livsstil og levevaner.


Kontakt oss:

Gamleveien 2B, 1434 ÅS

FOLLOW US:

Telefon:

Charlotte + 47 412 87 443

Gwyneth  + 47 466 32 302