Tilbud


Iyengar yoga

i Follo

-kvalitet og yogaglede


Timeplan:

(gjelder fra uke 2 tom uke 25  i vårsemesteret, fra uke 34 tom uke 50 i høstsemesteret, ingen undervisning uke 8 eller i uke 40. samt i påskeuken, 2. påskedag og andre dager der kursdag er på helligdag).

Mandag

Tirsdag

Torsdag

kl 17:45 -18:45

Iyengar yoga nybegynner

Charlotte

kl 17:00 - 18:00

Iyengar yoga

alle nivå

Charlotte/Gwyneth

kl 19:00  - 20:15

Iyengar yoga øvet

CharlottePriser:

Varighet time/type

Pris drop in time:

Pris kurs (8,10 eller 14 uker)

60 min

200 kr

165 per klasse

75 min

225 kr

185 per klasse

2 kurs per uke


300 per uke

Temakurs


175 per klasse

150 min workshop

390 kr


180 min workshop

490 kr 

* pris kun ved kjøp av kurs

Meld deg på her: 

 Oppgi navn, adresse og e-epost adresse og si hvilket kurs du vil delta på.  er også mulig å be om faktura per epost: info@folloyogasenter.no

 

Studenter og yogaelever som mottar nav ytelser får 10 % rabatt på alle kurs. Opplys om dette i din epost og fremvis dokumentasjon til yogalærer første klasse for å få rabatten.

 

Betingelser og ansvarsbegrensning:

 

Påmelding/betaling:

Innbetalt kursavgift via Vipps eller faktura gjelder som påmelding. Påmelding er bindende og tilbakebetaling av innbetalt kursavgift gis kun ved fremvisning av legeattest fra dato dette ble kjent for Follo Yogasenter (fra den dato legeattest ble fremvist).


Avbestilling/avlysning:

Kursavgift tilbakebetales i sin helhet med fratrekk for administrasjonsgebyr på kr 250 om avmelding skjer 8 uker eller mer før kursoppstart/dato for workshop etc. Om avbestilling skjer 4-8 uker før arrangementet tilbakebetales 75 % av beløpet, 2-4 uker før arrangementet tilbakebetales 50 % av beløpet og  ved mindre enn 2 uker før arragementet foretas ikke tilbakebetaling betalt beløp. Om Follo Yogasenter må avlyse kurs eller andre arrangement tilbakebetales innbetalt beløp i sin helhet eller at beløpet trekkes fra kursbetaling på annet kurs.

 

Helse:

Det forventes at kursdeltaker sier ifratil yogalærer om forhold som påvirker deltakelsen på yogaklasser og evt fordrer spesielle hensyn. Eksempler på plager kan være muskel og skjelettplager som for eksempel stivhet i nakke/skuldre eller ryggplager, problemer med stoffskifte, høyt blodtrykk, graviditet. Snakk med legen først om det er snakk om alvorlige helseplager, slik at det er medisinsk forsvarlig å delta. Vi tilrettelegger for å følge en vanlig yogaklasse. Yogaeleven er selv ansvarlig for evt skader som skjer under en yogaklasse.

 

Verdigjenstander:

Du kan ta med verdigjenstander inn i yogarommet, men er selv ansvarlig for å tilse at personlig utstyr ikke kommer på avveie. Follo Yogasenter tar ikke ansvar for  erstatning av tap av personlige verdisaker.


Annet /hensyn til andre:

Vi trener barbeint, med klær som er behagelig å røre seg i. Det er fint om du har på ettersittende bukser, evt shorts slik at yogalæreren kan se beina dine. Vi ber om hensyn til alle som deltar om du kommer sent til timen. Vent til avspenning er over og/eller kom rolig inn i yogasalaen og diskret finn deg en plass. Det er et ønske at alle unngår bruk av parfyme i yogaklassen, pga allergier.

Kontakt oss:

Gamleveien 2B, 1434 ÅS

FOLLOW US:

Telefon:

Charlotte + 47 412 87 443

Gwyneth  + 47 466 32 302