Våre yogalærere

Gwyneth Slade begynte å praktisere yoga I 1996 og med Iyengar yoga i 1999 i Canada og hun har vært dedikert til Iyengar yoga siden da. Hun fullførte 3-årig Iyengar yoga lærer utdanning i Singapore og fikk sin internasjonale sertifisering i 2011.

Gwyneth setter stor pris på sinnsroen som yoga tilfører hennes liv og hun verdsetter spesielt de detaljerte instruksjonene og fokuset på alignment fra Iyengar metoden.

Gwyneth er opprinnelig fra Canada og hun har bodd i Chile, Tyskland, USA, Singapore og Norway og har vært så heldig å studere yoga i disse landene med senior Iyengar yogalærere. Hun har deltatt på utallinge Iyengar workshop, inkludert undervisning fra BKS and Geeta Iyengar og Abhijata Sridhar. Hun har hatt opphold ved Iyengar yoga Institute in Pune, India og har erfaring fra undervisning i Iyengar yoga i Stavanger og Singapore. Gwyneth deltar ukentlig på yoga klasser i Oslo med Janna Brattli og forsetter sine studier med Ingrid Engstrom i Sverigje å jobber med videreutdanning som Junior 1 lærer. Hun også deltar jevnlig på fordypingskurs med internasjonale seniorlærere innen Iyengar tradisjonen.

Gwyneth har mastergrad i Science in Speech Language Pathology og ESL lærer sertifikat.

 

Charlotte Bless har lenge hatt personlig glede av meditasjon og yoga. Etter å ha erfart flere typer yoga falt hun fullstendig for dybden og den unike opplevelsen av tilstedeværen i Iyengar yoga. Charlotte er opptatt av å formidle hvordan dybden og fokuset på detaljene fører til økt kroppsbevissthet under yogaøkten. Hun har som målsetting at du som yogaelev får maksimal glede og utbytte av yoga og ønsker at du skal oppleve mestring og progresjon i din yogapraksis. Charlotte har undervist i yoga siden 2008. Den 3-årige Iyengaryoga-lærer utdanningen ble gjennomført ved Gøteborg Yogacentrum hos Leela Greta Hansen. Hun oppnådde internasjonal sertifisering som Iyengar yogalærer i 2010.

Hun deltar jevnlig på fordypningskurs med internasjonale seniorlærere innen Iyengar tradisjonen for å videreutvikle seg som praktiserende og yogalærer.

Charlotte er utdannet som sykepleier, med hovedfag i Ernæring, helse og miljø og jobber med helseveiledning for mennesker som ønsker å endre levevaner. Hun har lang erfaring som kursleder i kurs for mestring av psykisk helse.

Charlotte jobber med videreutdanning som Junior 1 lærer og studerer oppholder seg i California til juni 2018.

 

Maria Jardardottir er sertifisert Iyengar yogalærer med utdanning fra England hvor hun har studert under Alan Brown (Senior Intermediate Level 3) som hovedlærer og under Myka Ransom (Junior Level 3). Maria fortsetter sine studier med Alan og pendler til Leeds jevnlig for å jobbe mot Junior Level 1 eksamen samt å holde workshoper for sine følgere der.

Som yogalærer er Maria lidenskapelig opptatt av å skape bevissthet om at yoga er for alle, uavhengig av form, fasong, alder eller utholdenhet. I klassene sine tilbyr Maria en blanding av asana- og pranayama-praksis med fokus på linjering og detaljer i hver asana, men legger og vekt på å utforske forbindelsene og overgangene mellom de ulike asanagruppene gjennom flyt slik Guruji Iyengar selv gjorde i sin undervisning. Klassene hennes er derfor varierte og dynamiske og hun inkluderer også humor som en viktig uttrykksform i undervisningen. Som lærer ønsker Maria å hjelpe studentene med å videreutvikle sin yogapraksis ved aktivt å gi tilbakemelding og korrigeringer. Hun er svært opptatt av hvordan yoga har en positiv effekt på mental og emosjonell helse utover fysiske trening.

 

Briet Birgisdottir fullførte 200 RYT utdanning som yogalærer sommeren 2015 via YogaWorks og videreutdanning til 500 RYT høsten 2017. Videre har hun også 85 RYT utanning som gravideyogalærer. Briet legger vekt på å se og gi hver og en yogaelev grundig innsikt i yogastillingene, slik at du får en god og balansert yogaopplevelse.

Hun har selv praktisert yoga i flere år og legger vekt på grundig undervisning i sine timer. Hun liker å ha mye dynamikk og glede i timene, hvor du får kjenne etter at kroppen blir varm og åpen. For å holde på gløden og gleden av å undervise yoga holder Briet på med fordypningskurs og workshop i yoga kontinuerlig.

Briet er utdannet sykepleier, med master I folkehelse. Hun koordinerer forebyggende helsetiltak for personer som trenger å endre livsstilen. Briet har stor lidenskap for det som kan føre til økt livskvalitet og lykke, og holder kurs og veiledning innenfor dette feltet.

Briet har ikke faste timer på timeplanen høst 2017 og vår 2018, men har jevnlig workshop og gjesteklasser.

 

Kontakt oss:

Brekkeveien 19, 1430 ÅS

Tel: +47 466 32 302

FOLLOW US:

© All Rights Reserved