Om oss

Follo Yogasenter SA

 

Etablert april 2016.

Vi er et samarbeid av erfarne, internasjonalt sertifiserte Iyengar yogalærere som har hatt kurs i Follo og omegn siden 2008. Vårt fokus er å tilby yogaundervisning av høy kvalitet og tilby unike yogaoppleveser.

 

Det finnes et tilbud som passer både for deg som er helt ny i yoga og deg som har flere års erfaring. Vi har også fordypningstimer og workshops i helger og ferier for deg som vil ha en lengre økt iblant og fordype din yogapraksis.

 

Iyengar Yoga

Yogaformen er grunnlagt av BKS Iyengar og er en av de største internasjonale yogastiler. Yogaformen har fokus på riktig og trygg yogapraksis og du får en grundig opplæring i yoga tilpasset din fysikk om du deltar på klasser i Iyengar yoga. Yogaformen er tilpasset vestlige forhold og det benyttet hjelpemidler som klosser, belter, blokker og bolster for å gjøre yogastillingene tilgjengelig for alle som deltar. Iyengar yoga passer for de fleste og du trenger ikke være fleksibel og/eller godt trent for å delta. Timene inkluderer stående, sittende og liggende stillinger med spesielt fokus på å åpne opp skuldre, bryst og hofter og strekke ryggraden. Timene bygger gradvis opp intensiteten underveis, og det er alltid avspenning som avslutning på timen. Det er forskjellig nivå på undervisningen ut ifra deltakernes erfaring med Iyengar Yoga tidligere. Yogalærerutdanningen går over 2-3 år og regnes blandt de grundigste som finnes og læreren må ha en internasjonel sertifisering for å kunne undervise i Iyengar yoga.

 

Kontakt oss:

Brekkeveien 19, 1430 ÅS

Tel: +47 466 32 302

FOLLOW US:

© All Rights Reserved